تهران، خیابان بهشتی، بعدازچهارراه سهروردی، نبش کاووسی فر، پلاک 59، طبقه سوم
چرا باید آب معدنی بلومر را انتخاب کنیم؟
مواد معدنی تنها مواد مغذی ضروری نیستند ؛ آنها همچنین بر طعم و مزه آب تأثیر می گذارند. به لطف طبیعت خاص چشمه ساران آرتزین ، آب معدنی بلومر از کیفیت بالایی برخوردار است.

چرا باید آب معدنی بلومر را انتخاب کنیم؟

 

مواد معدنی تنها مواد مغذی ضروری نیستند ؛ آنها همچنین بر طعم و مزه آب تأثیر می گذارند.

 

در آب معدنی های  دیگر به اندازه آب  معدنی بلومر مواد معدنی وجود دارد: 2500 میلی گرم در لیتر ، (معادل 1/3 نیاز روزانه به کلسیم و 1/4 نیاز روزانه به منیزیم) اما آب معدنی بلومر دارای تعادل مواد معدنی است. آب معدنی بلومر بدون هیچگونه نیتریت ، نیترات و سولفات عرضه می شود و دارای درصد متعادلی از منیزیم کلسیم و پتاسیم است. این تعادل هماهنگ مواد معدنی است که طعم تمیز و طراوت را به آب معدنی بلومر می بخشد.

 

آب معدنی نه تنها برای شما مفید است ، بلکه طعم خوبی نیز دارد!

 

3 دلیل سالم بودن آب معدنی بلومر

طبیعی بودن

محتوای غنی از مواد معدنی

قابلیت استفاده از مواد معدنی

به لطف طبیعت جغرافیایی خاص چشمه ساران آرتزین علم کوه البرز ، آب معدنی بلومر از کیفیت بالایی برخوردار است. آبی که از لایه های سنگ زیرین عبور کرده است در سفره های عمیق ، زیر زمین جمع می شود. در اینجا ، آب از ناخالصی ها و آلودگی های محیطی محافظت می شود. به منظور حفظ کیفیت طبیعی، آب معدنی بلومر در شرایطی کاملا اصولی از آب چشمه ساران کوهسار پر می شوند.

 

چرا مواد معدنی بسیار مهم هستند

مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم برای بدن مهم هستند. بدن شما نمی تواند این مواد مغذی را تولید کند. بدن انسان برای تأمین مواد معدنی خود به رژیم غذایی غنی از مواد معدنی وابسته است. آب معدنی به ویژه به عنوان منبع کم کالری مواد معدنی مناسب است ، زیرا مواد معدنی در حال حاضر به صورت محلول هستند و بنابراین می توانند به خوبی توسط بدن جذب شوند. آب معدنی با محتوای معدنی بالا ، مانند آب معدنی بلومر می تواند سهم ارزشمندی در رژیم غذایی سالم به عنوان منبع طبیعی مواد معدنی داشته باشد.

خلوص و اصالت

آب معدنی طبیعی وقتی در بطری پر می شود باید همان حالت خالص را داشته باشد. زمانی که از زمین بیرون آمده است ممکن است حاوی هیچ گونه مواد شیمیایی ، مواد معدنی اضافی یا انواع دیگر آب نباشد. اما بر طبق قانون آهن ، منگنز و گوگرد باید حذف شوند. آهن به طور طبیعی در بسیاری از آبهای معدنی وجود دارد و با روشهای طبیعی حذف می شود ، به عنوان مثال با هوادهی و جداسازی از طریق فیلترهای ماسه ای. آهن می تواند به شکل پوسته های قهوه ای ناخوشایند در ته بطری رسوب کند.

 گوگرد را می توان قبل از بطری کردن با هوادهی طبیعی از آب خارج کرد آبهای سولفاته – یعنی آبهای معدنی حاوی گوگرد – از سنگهای حاوی گچ سرچشمه می گیرند. محتوای گوگرد به عنوان محتوای سولفات روی برچسب مشخص شده است.گوگرد زیاد بر بو و طعم آن تأثیر می گذارد. محتوای اسید کربنیک نیز باید کنترل شود تا آب با کیفیت مناسب و بدون مواد معدنی ناسالم و اضافی در دسترس مشتریان عزیز قرار گیرد.

دیدگاه (2)

Etiam eu varius enim, et varius lacus. Integer tellus tellus, dictum ac pellentesque quis, scelerisque at ligula. Maecenas dignissim lectus a mauris vulputate fermentum. Suspendisse potenti. Duis id cursus augue, vitae scelerisque metus. Phasellus id nulla a leo vehicula elementum sit amet vel ex. Suspendisse gravida lorem sem. Donec sodales leo a pharetra pretium. Aenean ultrices elit vel ipsum volutpat interdum. Donec pellentesque quis elit eget lacinia.
Nunc ac condimentum erat, vitae aliquet orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

Etiam eu varius enim, et varius lacus. Integer tellus tellus, dictum ac pellentesque quis, scelerisque at ligula. Maecenas dignissim lectus a mauris vulputate fermentum. Suspendisse potenti. Duis id cursus augue, vitae scelerisque metus. Phasellus id nulla a leo vehicula elementum sit amet vel ex. Suspendisse gravida lorem sem. Donec sodales leo a pharetra pretium. Aenean ultrices elit vel ipsum volutpat interdum. Donec pellentesque quis elit eget lacinia.
Nunc ac condimentum erat, vitae aliquet orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit.

نظر بگذارید