طرز تهیه دمنوش زنجبیل با آب معدنی
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با آب معدنی
راه های بسیاری برای استفاده بهینه از بیشترین خواص زنجبیل وجود دارد، شما می توانید تکه های زمینی زنجبیل را به وعده های غذایی برای درمان سرفه یا علائم آنفلوانزا اضافه کنید ؛ با این حال، دمنوش یکی از موثرترین راه های به دست آوردن بیشترین مزایای زنجبیل است.
راه های بسیاری برای استفاده بهینه از بیشترین خواص زنجبیل وجود دارد، شما می توانید تکه های زمینی زنجبیل را به وعده های غذایی برای درمان سرفه یا علائم آنفلوانزا اضافه کنید ؛ با این حال، دمنوش یکی از موثرترین راه های به دست آوردن بیشترین مزایای زنجبیل است.در صورتی که در تهیه این چای از آب معدنی استفاده شود بدلیل املاح معدنی مانند کلسیم و منیزیم که هر کدام طعم منحصر به فرد خود را به آب می دهد تاثیر بسزایی در شفافیت و حفظ اصالت طعم دمنوش می شود.
طرز تهیه دمنوش زنجبیل با آب معدنی
یک روش ساده برای تهیه دمنوش زنجبیل، با اضافه کردن چند افزودنی برای طعمی ملایم تر
مواد لازم
2برش ریشه زنجبیل
2 فنجان آب (معادل 500میلی لیتر آب معدنی)
عسل (برای طعم)
طرز تهیه
اول زنجبیل را بشویید و آن را به تکه های ضخیم متوسط تقسیم کنید.
سپس، آب را در یک ظرف گرم کنید.
زمانی که آب جوشید، ریشه زنجبیل را اضافه کنید و برای 10 دقیقه اجازه دهید بماند.
دمنوش شما برای نوشیدن آماده است.
بیشتر بدانید:
مواد غذایی که مغز شمارا تقویت می کنند کدام است؟