آیا آب معدنی ، درون گالن یا بطری فاسد می شود؟
آیا آب معدنی ، درون گالن یا بطری فاسد می شود؟
با گذشت زمان ، دی اکسید کربن در آب حل می شود و اسید کربنیک ایجاد می کند ، که به آب طعمی اسیدی و ناخوشایند میبخشد.هرچند که لزوماً شما را بیمار نخواهد کرد.
چه مدت میتوان آب را در یک گالن یا یک بطری پلاستیکی نگهداری کرد؟
برروی اکثر بطری های آب تاریخ انقضا حک شده است ، که ممکن است شما را به این باور برساند که آب خراب یا فاسد می شود.
با گذشت زمان ، دی اکسید کربن در آب حل می شود و اسید کربنیک ایجاد می کند ، که به آب طعمی اسیدی و ناخوشایند میبخشد.هرچند که لزوماً شما را بیمار نخواهد کرد
در اصل آب خراب نمیشود اما داشتن تاریخ انقضا روی یک بطری آب تقریباً به اندازه داشتن تاریخ انقضا قند یا نمک منطقی است. اگرچه آب ، به خودی خود ، بد نیست ، اما بطری پلاستیکی موجود در آن "منقضی می شود" ، و در نهایت شروع به شستن مواد شیمیایی در آب می کند.
هنگامی که ما به "آب" اشاره می کنیم ، در مورد آب شیر صحبت نمی کنیم. در گالن های آب باید از آب چشمه ، تقطیر یا آب فیلتر شده استفاده کنید. گالن ها را را با آب شیر پر نکنید. بطری ها باید تمیز و وکیوم شوند تا از آلودگی جلوگیری شود. اگر آب، درون گالن بطور صحیح ذخیره شود می توان از آب بطری به صورت نامحدود استفاده کرد ، اما برای آب غیر گازدار بیش از دو سال و برای آب گازدار بیش ازیک سال بیشتر توصیه نمی کنیم.
در نهایت همه چیز به شرایط نگهداری و البته به نوع بطری و درپوش بستگی دارد. با فرض اینکه آب درون بطری استریل باشد و هیچ نقصی در بطری و درپوش وجود نداشته باشد ، دو عامل اساسی برای ایجاد آلودگی وجود دارد: دما و نور. عامل سوم ، رطوبت است که تاثیر کمتری دارد. اگر بطری از شیشه ساخته شده باشد ، تنها منبع مشکلات آن درپوش است. اکثر بطری های شیشه ای دارای درپوش فلزی هستند. در شرایط رطوبت بالا ممکن است کلاهک زنگ بزند و این ممکن است بر روی آب تأثیر بگذارد. اگر بطری از پلاستیک ساخته شده باشد ، به طور معمول درمورد بطری هایی از جنس پلی اتیلن ترفتالات ، دما و نور دشمنان اصلی هستند. و باعث تخریب سریعتر پلیمرها می شوند ، که ممکن است شکننده شده و ترک های ریز را در ابترای امر از خود نشان دهد.. رطوبت زیاد ممکن است باعث رشد کپک ها در قسمت خارجی بطری شود. برخی مواد شیمیایی ممکن است از طریق پلیمر نفوذ کرده و به آب برسند. به عبارت دیگر ، اگر بطری های آب (پلاستیکی) را برای مدت زمان طولانی (حداقل چند ماه) زیر آفتاب در حیاط خود نگه دارید ، ممکن است حتی قبل از تاریخ انقضا نیز خراب شود. اگر بطری ها را در محیط خشک و به دور از منابع مستقیم نور و گرما نگه دارید ، ممکن است حتی سال ها پس از انقضا کاملاً ایمن باشد.
پس همه چیز به محیط بستگی دارد اگر درب بطری را باز کنید و آن را در معرض آلودگی های محیطی یا تابش شدید افتاب قرار دهید ممکن حتی بعد از چند ساعت آلوده شود اما اگر درب بطری را باز کنید و در فاصله کوتاهی آن را ببندید بسته و در محیط خنک نگه داری کنید میتوانید تا یک هفته از آن استفاده کنید.
ماندگاری گالن ها نیز تا دو سال است. در آن مرحله کیفیت آب بد نخواهد شد اما با این حال ، ممکن است کمی طعم و مزه ماندگی ایجاد کند. خود گالن ها به طور نامحدود دوام دارند زیرا از پلاستیک یا شیشه درجه یک تهیه می شوند. گالن ها را اغلب می توان تا 50 بار مورد استفاده مجدد قرار داد!
در ارتباط با انواع دیگر آب ها مانند گازدار ، طعم دار یا ویتامین ، باید بگوییم که بعد از گذشت زمان آب گازدار مانند گذشته جرقه نخواهد زد ، طعم دار طعم خود را از دست می دهد ، و ویتامین ممکن است مشخصات غذایی دقیقاً مشابه یک بطری تازه نداشته باشد. بنابراین ، به طور کلی ، بهتر است این نوع آب ها را ظرف چند ماه از تاریخ درج شده برچسب بنوشید.
ماهانه چه تعداد گالن آب نیاز داریم؟
بیشتر خانوارها و مشاغل روزانه حدود 1 گالن آب برای هر نفر استفاده می کنند. این مقدار می تواند متفاوت باشد. بهتر است آب ذخیره شده را هر شیش ماه یکبار جایگزین کنید.
برای نگهداری مناسب گالن ها این دستورالعمل ها را دنبال کنید:
1.گالن ها در جای خنک ، خشک و تاریک نگهداری شود 2. آب به دور از بخارات شدید و مواد شیمیایی و سمی نگهداری می شود. 3. بطری ها را روی همدیگر قرار ندهید. 4.ظروف آب را در معرض تابش مستقیم افتاب قرار ندهید.
بیشتر بدانید :
با این کارها آب آشامیدنی خود و خانوادتان را از آلودگی میکروبی مصون نگه دارید؟