کرونا | بلومر | آب آشامیدنی | آب آشامیدنی بلومر | bloomer water
انتقال ویروس کرونا از طریق آب
در شرایط اپیدمی بیماری های ویروسی با پتانسیل بالای همه گیری ، استفاده مشترک از لوازم و ابزار یکی از ساده ترین روش های انتقال ویروس از میزبانی دیگر می باشد.
در شرایط اپیدمی بیماری های ویروسی با پتانسیل بالای همه گیری ، استفاده مشترک از لوازم و ابزار یکی از ساده ترین روش های انتقال ویروس از میزبانی دیگر می باشد.
با توجه به اینکه ویروس عامل بیماری کرونا در مدفوع افراد مبتلا دیده شده است، بنابراین احتمال آلودگی آب و فاضلاب با این ویروس وجود دارد.
حال سؤال این است که آیا این ویروس میتواند در منابع آب آشامیدنی سطحی یا زیرزمینی وجود داشته باشد و در صورت وجود، آیا لازم است که آب جوشانده شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد؟
یکی از مهم ترین و اصلی ترین منابع انتشارویروس در چنین شرایطی آب خوری های موجود در اماکن عمومی ، شیرآلات ، پارچ های آب و ... می باشد.
شواهد نشان میدهد که وجود ویروس کرونا در آب آشامیدنی تصفیه نشده امکانپذیر است.
در چنین شرایطی بهترین گزینه برای رفع تشنگی استفاده از آبهای بسته بندی یک نفره می باشد. از گالن های 19 لیتری آب آشامیدنی نیز برای استفاده در اماکن عمومی شامل کلینیک ها،بیمارستان ها ، ادارات ، باشگاه ها ورزشی می توان استفاده نمود که احتمال انتقال و هر گونه تماس را به حداقل می رساند.
از این محصولات می توانید در زمان خارج و داخل خانه استفاده کنید یکی از موارد مهم، اطمینان یافتن از ایمن بودن آب است.
روشهای رایج و متداول در دستگاه های تصفیه آب مانند فیلتراسیون و ضدعفونی، عوامل بیماریزا از جمله ویروس کرونا را حذف یا غیرفعال میکنند.خرید یک دستگاه تصفیه آب برای هر خانه بدور از تجملات یک امر ضروری است.
جوشاندن آب تصفیه شده بهعنوان احتیاط برای پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ لازم نیست.
میتوان از آب لولهکشی برای آشامیدن استفاده کرد ولی در مواردی که آب از چاههای اختصاصی یا منابع غیربهداشتی تأمین میشود لازم است آب به مدت ۵ دقیقه جوشانده شود و پس از سرد شدن مورد استفاده قرار گیرد. جوشاندن آب بیش از ۵ دقیقه توصیه نمیشود.
بیشتر بدانید:
آیا کرونا ویروس از طریق آب آشامیدنی انتقال پیدا میکند؟