نوشیدن آب | آب | آب آشامیدنی | آب آشامیدنی بلومر | bloomer water
فواید نوشیدن آب معدنی
آبهای معدنی از چشمههای زیر زمینی طبیعی و چشمههای آبِ معدنی به دست میآیند که در نتیجه میزان مواد معدنی بیشتری نسبت به شیر دارند.
![]() | ||
آب معدنی طبیعی، آبی است که دارای املاح معدنی خاصی باشد و حتماً از منابع طبیعی به دست آمده باشد. امکان این وجود دارد که ترکیبات آب معدنیهای مختلف با هم تفاوت داشته باشند یا در فصول مختلف ترکیبات آن ثبات نداشه باشد. اما وجود استاندارد، کنترل ترکیبات آبها برای سلامتی مصرف کنندگان اجباری است که در ادامه بیان میشود. همچنین سلامت ظروف بسته بندی و زمان نگهداری آنها مورد بحث است. اینکه تا چه زمانی بطریهای آب معدنی تولید مواد خطرناک به داخل آب ندارند حائز اهمیت است: نفوذ ترکیبات شیمیایی از بدنه بطریها به درون آب به نحوه نگهداری و استفاده از این آبها بستگی دارد. قرار ندادن آبهای بطری شده در برابر نور خورشید و همچنین جلوگیری از یخ زدن آنها بهترین راهکار برای جلوگیری از نفوذ ترکیبات سمی بطری به آب است. تازهترین انواع ویژه آب در بازار، آب غنی شده است که در آن آب با اجزایی مانند اکسیژن، مواد مغذی، گیاهان دارویی، ویتامینها، املاح، الکترولیتها و مواد محرک مثل گوآرانا (افزایش بنیه و استقامت بدن، رفع خستگی وکمک به هوشیاری ذهنی)، جین سینگ (آرام بخش ذهنی و بدنی) و کافیین غنی میشوند. به طور کلی میتوان گفت مواد معدنی مانند Ca، k، Na، Mg، sio2 و مواد مغذی دیگر در آب میتوانند برای بدن مفید باشند. آبهای ویتامینه رشد و فروش چشمگیری در آمریکا داشته اما هنوز به صورت تولیدات گسترده در ایران وجود ندارد. همچنین در مورد آبهای غنی شده از اکسیژن باید دقت داشته باشیم که جذب آب اکسیژن دار در بافت دهان و در امتداد دستگاه معدهای – رودهای آغاز میگردد و حدوداً ۵ دقیقه بعد از نوشیدن آب غنی سازی شده با اکسیژن افزایش میزان ) PO2 پارامتری که میزان اکسیژن موجود در خون را مشخص میکند (در خون مشاهده میگردد و تا 3 الی 4 ساعت در خون ماندگاری دارد پس در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. با توجه به مطالب بیان شده باید سعی داشت که آبهای معدنی را در کمتر از 4 هفته بعد از تولید مصرف کرد و از یخ زدگی آبها در بطری و نگهداری جلوی آفتاب و دمای بالا جلوگیری کرد. همچنین حتما به برچسب محصول دقت و اگر جمله بازدارندهای روی آن بود حتماً رعایت کنیم.
بیشتر بدانید:
|