آب سالم به آبی گفته می شود که آلودگی های میکروبی نداشته باشد ، بی بو باشد و رنگ خاصی نداشته باشد . همچنین مواد سمی داخل ان نباشد . آب سالم باید ظاهرش زلال باشد و مواد معدنی به میزان مجاز در ان باشد . تامین آب سالم از ابتدایی ترین و در عین حال اساسی ترین گام هایی است که به طور کلی برای تامین حداقل بهداشت باید برداشته شود .
آب سالم به آبی گفته می شود که آلودگی های میکروبی نداشته باشد ، بی بو باشد و رنگ خاصی نداشته باشد . همچنین مواد سمی داخل ان نباشد . آب سالم باید ظاهرش زلال باشد و مواد معدنی به میزان مجاز در ان باشد . تامین آب سالم از ابتدایی ترین و در عین حال اساسی ترین گام هایی است که به طور کلی برای تامین حداقل بهداشت باید برداشته شود .
مصارف عمده آب عبارتند از :
1-مصارف شهری شامل مصارف خانگی (آشامیدن – شستشو – تهیه غذا و ..) صنعتی تجاری ، اماکن عمومی و اتلاف و نشت آب
که به علت داشتن مواد آلی قابل فساد یا به همراه داشتن مواد سمی و ایحانا رادیواکتیو آب را الوده می سازند .
۲. آلودگی های کشاورزی
نظیر آلودگی آب ها به کودهای شیمیایی و حیوانی و نیز سموم دفع آفات نباتی و مانند ان ها
۳. آلودگی هایی که از طریق گردش آب در طبیعت ممکن است اتفاق افتد
مثل الودگی هایی که توسط مواد موجود در مسیر عبور آبها و حتی لایه های مختلف زمین صورت می گیرد .
۴.آلودگی های حرارتی
مثل ابهای بسیار گرمی که در تاسیسات صنعتی ایجاد و به رودخانه ها وارد می شوند . این آبها هم به علت حرارت بالا و هم فقدان لکسیژن محلول ممکن است مشکلاتی برای محیط زیست ایجاد نمایند .
بیشتر بدانید
آب سالم هیچ رنگ و بویی ندارد . این نکته دو مورد از اصلی ترین ویژگیهای آب سالم است.