تهران، خیابان بهشتی، بعدازچهارراه سهروردی، نبش کاووسی فر، پلاک 59، طبقه سوم

ویژگیهای آب سالم چیست ؟

R
آب سالم به آبی گفته می شود که آلودگی های میکروبی نداشته باشد ، بی بو باشد و رنگ خاصی نداشته باشد . همچنین مواد سمی داخل ان نباشد . آب سالم باید ظاهرش زلال باشد و مواد معدنی به میزان مجاز در ان باشد . تامین آب سالم از ابتدایی ترین و در عین حال اساسی ترین گام هایی است که به طور کلی برای تامین حداقل بهداشت باید برداشته شود .

آب سالم به آبی گفته می شود که آلودگی های میکروبی نداشته باشد ، بی بو باشد و رنگ خاصی نداشته باشد . همچنین مواد سمی داخل ان نباشد . آب سالم باید ظاهرش زلال باشد و مواد معدنی به میزان مجاز در ان باشد . تامین آب سالم از ابتدایی ترین و در عین حال اساسی ترین گام هایی است که به طور کلی برای تامین حداقل بهداشت باید برداشته شود .

مصارف عمده آب عبارتند از :

1-مصارف شهری شامل مصارف خانگی (آشامیدن – شستشو – تهیه غذا و ..) صنعتی تجاری ، اماکن عمومی و اتلاف و نشت آب

2-مصارف کشاورزی و دامداری

4- مصارف تولید نیرو

5- مصارف تفریحی

6- مصارف مربوط به پرورش ماهی وآبزیان

منابع آلودگی آب سالم

 

مهمترین منابع آلودگی اب عبارتند از :

۱.فاضلاب ها و پس آب ها

که به علت داشتن مواد آلی قابل فساد یا به همراه داشتن مواد سمی و ایحانا رادیواکتیو آب را الوده می سازند .

۲. آلودگی های کشاورزی

نظیر آلودگی آب ها به کودهای شیمیایی و حیوانی و نیز سموم دفع آفات نباتی و مانند ان ها

۳. آلودگی هایی که از طریق گردش آب در طبیعت ممکن است اتفاق افتد

مثل الودگی هایی که توسط مواد موجود در مسیر عبور آبها و حتی لایه های مختلف زمین صورت می گیرد .

۴.آلودگی های حرارتی

مثل ابهای بسیار گرمی که در تاسیسات صنعتی ایجاد و به رودخانه ها وارد می شوند . این آبها هم به علت حرارت بالا و هم فقدان لکسیژن محلول ممکن است مشکلاتی برای محیط زیست ایجاد نمایند .

بیشتر بدانید

آب سالم هیچ رنگ و بویی ندارد . این نکته دو مورد از اصلی ترین ویژگیهای آب سالم است.

نظر بگذارید